Over

In 1987 werd Cynthia geboren op het mooie en rustige Terschelling. Daar was ze als klein meisje veel bezig met natuur en dieren en hield ze al van dansen. Later is dat dansen een beetje weg gevaagd omdat ze dacht niet goed genoeg te zijn, geen speciaal talent te hebben.

Toen ze op haar 21e met haar vriend een huis kochte in het Gooi en tegelijkertijd hun Duitse herder in huis haalde veranderde haar leven 360 graden. Ze wilde veel gaan trainen en sporten met haar hond en ondanks dat dat sporten top ging luisterde deze hond niet top, en was zenuwachtig en blafferig op bepaalde momenten. Door Cesar Millan kwam ze erachter dat dat aan haar energie lag en dat de hond haar spiegelde. Toen is Cynthia begonnen met Yoga en meditatie.

Dat hielp en inmiddels is ze bezig met een derde opleiding, zijn al haar angsten weg en is ze zelfs Yoga en Hoopdance docent geworden.

Een paar jaar later kwam ze door een vriendin weer in aanraking met de hoepel en weer een jaar later werd ze door Youtube weer getriggerd om dit keer een echte goeie hoepel te kopen. Sindsdien heeft de Hoopdance haar leven gevuld met Happiness en wil ze aan iedereen laten zien en voelen hoe blij Hoopdace je maakt. Ze heeft de teachertrainingen van Karin de wit gedaan en heeft haar internationale Hoopcoach certificaat van Deanne Love hooplovers.